fbpx

Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate2018-05-25T17:09:43+00:00

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR

Prezenta politica va ofera informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra sau pe care ni le puneti la dispozitie prin prezentul site web si modul in care vor fi prelucrate de noi. Ne angajam sa va respectam confidentialitatea, respectand toate legile si reglementarile aplicabile protectiei datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 („GDPR”).
Va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza, pentru a intelege punctul de vedere si practicile noastre cu privire la datele dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom trata.

  1. DATE DE IDENTIFICATE A SOCIETATII 

Operatorul de date este DESZO – TARAZI GROUP S.R.L.-D., cu sediul social in Bucuresti, bd. Ion Mihalache nr.18, bl. B, sc. B, et.2, ap.6, cam.1 sector 1, CUI 34799922, telefon +40 726 248 343 (‚Societatea”).

  1. TIPURI DE DATE CU CARACTER PERSONAL TEMEIURI SI SCOPURI

In procesul de administrare a prezentului site web, Societatea va colecta anumite informatii („date cu caracter personal”) in legatura cu persoane fizice identificate sau care pot duce la identificarea unor persoane fizice, care sunt furnizate de utilizatorii prezentului site web direct (de exemplu, nume, prenume, adresa postala, adresa de e-mail, functie, companie, numar de telefon) sau indirect (de exemplu, adresa IP).  

Vom prelucra datele cu caracter personal in urmatoarele scopuri, in baza temeiurilor legale indicate pentru fiecare dintre acestea: 

2.1. Navigarea pe site-ul web. Utilizarea cookie-urilor 

Atunci cand vizitati site-ul nostru web, utilizam cookie-uri pentru a colecta automat informatii cu caracter tehnic care pot identifica utilizatorul, cum ar fi adresa IP, tipul de browser de internet folosit pentru navigarea pe site-ul nostru web, sistemul dumneavoastra de operare, denumirea domeniului sau gazda domeniului prin intermediul caruia utilizatorul navigheaza pe site-ul web.

Principalul scop al utilizarii cookie-urilor este sa va ajute sa aveti parte de o experienta de navigare imbunatatita si, de asemenea, in scopuri de publicitate, pentru a va putea oferi un continut individualizat si adaptat intereselor si preferintelor dumneavoastra. Drept urmare, in masura in care v-ati exprimat acordul cu privire la utilizarea cookie-urilor, le vom utiliza pentru a va oferi o experienta personalizata si relevanta de navigare pe site-ul nostru web si pentru a intelege modul in care interactionati cu continutul nostru publicitar.

Pentru mai multe informatii despre utilizarea cookie-urilor pe acest site web si scopurile in care acestea sunt utilizate, precum si cu privire la posibilitatile de a controla si/sau dezactiva cookie-urile, va rugam sa consultati Politica noastra privind cookie-urile. 

In masura in care nu sunteti de acord cu aceasta prelucrare nu veti putea utiliza site-ul nostru sau, dupa ca, nu va veti putea bucura de experienta completa de utilizare a acestuia.

2.2. Raspunsul la intrebarile, solicitarile sau reclamatiile dumneavoastra

Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum nume, prenume, adresa de e-mail, numarul de telefon, functie, companie si orice alte informatii sau detalii pe care ni le veti putea furniza in cadrul corespondentei, pentru a va solutiona si a raspunde la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra, in functie de canalul de comunicare prin care ne contactati, conform descrierii de mai jos.

Scop: Oferirea de raspunsuri la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra prin corespondenta electronica (e-mail) sau telefon

Temei legal: Prelucrarea are la baza un interes legitim, permitandu-ne sa oferim raspunsuri la intrebarile, reclamatiile sau solicitarile dumneavoastra. 

Daca nu ne furnizati datele pentru acest scop, nu vom putea raspunde solicitarilor dumneavoastra.

2.3. Comunicari de legate de oferte (newsletter) 

Putem prelucra datele cu caracter personal pentru a va informa despre produsele si serviciile noastre, oferte promotionale si pentru abonarea la buletinele informative. Ca regula generala, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate in scopuri de marketing direct doar cu consimtamantul dumneavoastra si prin utilizarea canalelor de comunicare (de ex. e-mail, sms etc.) cu care ati fost de acord atunci cand v-ati exprimat consimtamantul.

Cu toate acestea, in masura in care ne-ati comunicat adresa dumneavoastra de e-mail cu ocazia achizitionarii unui produs sau serviciu de la noi, putem folosi adresa de e-mail, in conformitate cu prevederile legale in vigoare care ne permit sa va transmitem comunicari comerciale cu privire la produse sau servicii similare, pe baza interesului nostru legitim in acest sens; in acest caz, la obtinerea adresei de e-mail de la dumneavoastra si ulterior, odata cu fiecare mesaj de marketing pe care vi-l putem trimite, va vom oferi posibilitatea de a va opune acestei utilizari a adresei de e-mail (dezabonare)

Scop: informarea dumneavoastra cu privire la produsele si serviciile oferite de Societate

Temei legal: consimtamant sau, in situatia in care ati achizitionat produsele/ serviciile noastre, interes legitim.

Daca nu ne furnizati datele dumneavoastra sau daca va dezabonati, nu veti primit, in viitor comunicatii comerciale (newsletter).

2.4. Furnizarea servicii postale avand ca obiect trimiteri postale interne si internationale

Pentru furnizarea serviciilor de trimiteri postale, prelucram datele personale ale expeditorilor si ale destinatarilor. Aceste date includ nume, prenume, telefon, numele companiei (daca sunteti angajatul/reprezentantul unui client persoana juridica), tara de domiciliu, adresa completa, precum si e-mailul de facturare. In plus, oferim posibilitatea de a ne furniza si alte detalii referitoare la livrare. Scop: efectuarea trimiterilor postale

Temei legl: executarea contractului incheiat cu dumneavoastra precum si executarea obligatiilor legale conform legislatiei care reglementeaza regimul trimiterilor postale.

Daca nu ne furnizati datele dumneavoastra si pe cele ale destinatarului, nu vom putea sa furnizam serviciile postale.

  1. DESTINATARII DATELOR

Pentru a atinge scopurile descrise mai sus, Societatea utilizeaza serviciile mai multor parteneri contractuali.

Unii dintre acestia sunt terte parti care nu intentioneaza sa prelucreze datele, insa pot avea acces la acestea in indeplinirea sarcinilor sau in interactiunile lor cu Societatea, cum ar fi societati care asigura intretinere tehnica, auditori financiari sau juridici. 

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispozitie sau transmite catre terti si in urmatoarele situatii: (i) autoritati publice, auditori sau institutii cu competente in realizarea de inspectii si controale asupra activitatii si activelor Societatii, care solicita Societatii sa furnizeze informatii, in virtutea obligatiilor legale ale acesteia din urma (ii) pentru respectarea unei cerinte legale sau pentru protejarea drepturilor si activelor Societatii noastre sau alte entitati sau persoane, precum instante de judecata; (iii) terti achizitori, in masura in care activitatea Societatii ar fi transferata, iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzactii. 

Persoanele si entitatile carora le putem distribui date cu caracter personal sunt urmatoarele: 

  1. a) In scopul navigarii pe site-ul web si in scopuri referitoare la utilizarea cookie-urilor, putem transmite datele cu caracter personal catre furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare pentru ca acestia sa furnizeze servicii de intretinere a site-ului nostru web

Google Analytics

Facebook  

Yahoo

Aftership

Zendesk

  1. b) Pentru comunicarile de marketing direct, putem transmite datele cu caracter personal catre agentiile de publicitate si marketing care realizeaza comunicarea in numele nostru; 
  2. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN STRAINATATE

In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in strainatate catre state din Uniunea Europeana („UE”) sau Spatiul Economic European („SEE”).

Va informam prin prezenta ca orice transfer realizat de Societate intr-un stat membru UE sau SEE va respecta cerintele legale prevazute in GDPR.

In cazul livrarilor internationale, datele cu caracter personal aferente scopului mentionat la pct. 2.4. sunt transferate catre state care nu asigura o protectie adecvata prelucrarii datelor cu caracter personal.

Aceasta prelucrare este necesara pentru executarea contractului cu dumneavoastra. In masura in care este posibil, Societatea va asigura securitatea datelor si respectarea drepturilor dumneavoatra prin contractele incheiate cu furnizorii de servicii externi care ne sprijina pentru livrarea internationala a trimiterilor postale.

  1. DURATA STOCARII 

Vom stoca datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe perioada de timp necesara pentru atingerea scopurilor de prelucrare expuse mai sus, cu respectarea in acelasi timp a cerintelor legale in vigoare. In cazul in care Societatea va stabili ca are un interes legitim sau o obligatie legala de a prelucra in continuare datele dumneavoastra cu caracter personal in alte scopuri, veti fi informati in mod corespunzator in acest sens. 

Estimam ca activitatile de prelucrare detaliate mai sus vor necesita stocarea datelor cu caracter personal pe urmatoarele perioade: 2 luni  Navigarea pe site-ul web si utilizarea cookie-urilor: 1 luna 

Raspunsul la intrebarile, solicitarile sau reclamatiile dumneavoastra: 1 an 

Comunicari de marketing direct: pana la dezabonare

Odata ce perioada de prelucrare indicata mai sus expira, iar Societatea nu mai are motive legale sau legitime de a prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, datele vor fi sterse in conformitate cu procedurile acesteia, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora. 

  1. PRELUCRAREA DATELOR COPIILOR CU VARSTA DE SUB 16 ANI 

Toate activitatile de prelucrare a datelor cu caracter personal prezentate in aceasta Politica se refera exclusiv la persoane care au cel putin 16 ani. Utilizarea sistemelor, precum si a rezultatelor prelucrarii este interzisa cu privire la copiii care nu au implinit aceasta varsta fara consimtamantul parintilor/reprezentantilor legali ai acestora. In cazul in care, in ciuda eforturilor noastre rezonabile de 

prevenire, o astfel de prelucrare are totusi loc, o vom inceta odata ce observam faptul ca utilizatorii nu au implinit varsta mentionata mai sus. 

  1. SECURITATEA PRELUCRARII DATELOR 

Societatea va informeaza prin prezenta ca evalueaza si actualizeaza constant masurile de securitate implementate pentru a asigura o prelucrare a datelor cu caracter personal in conditii de siguranta si securitate. 

  1. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE 

In contextul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: 

  1. Dreptul de acces la datele cu caracter personal prelucrate: aveti dreptul de a obtine confirmarea faptului ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt sau nu prelucrate si, in caz afirmativ, de a avea acces la tipul de date cu caracter personal si conditiile in care sunt prelucrate, prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date; 
  2. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in cazurile in care: (i) considerati ca datele cu caracter personal prelucrate sunt inexacte, pentru o perioada care sa permita operatorului sa verifice exactitatea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegala, insa dumneavoastra nu doriti ca sa va stergem datele cu caracter personal, ci sa restrangem utilizarea acestor date; (iii) in cazul in care operatorul de date nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal in scopurile mentionate mai sus, insa dumneavoastra aveti nevoie de date pentru a constata, exercita sau apara un drept in instanta sau (iv) v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care sa verificam daca temeiurile legitime ale operatorului de date prevaleaza asupra drepturilor persoanei vizate; 
  3. Dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal: aveti posibilitatea de a solicita, prin adresarea unei cereri in acest sens catre operatorul de date, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, completarea datelor incomplete sau stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal in cazul in cazul in care (i) datele nu mai sus necesare in scopul initial (si nu exista un nou scop legal), (ii) temeiul juridic al prelucrarii este consimtamantul persoanei vizate, persoana vizata isi retrage consimtamantul si nu exista alt temei legal, (iii) persoana vizata isi exercita dreptul de a se opune, iar operatorul nu are motive legitime care sa prevaleze pentru a continua prelucrarea, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) stergerea este necesara pentru conformarea cu legislatia UE sau legislatia romana sau (vi) datele au fost colectate in legatura cu servicii ale societatii informationale oferite copiilor (daca este cazul), cand se aplica cerinte specifice cu privire la consimtamant;
  4. Dreptul de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul, fara insa a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare realizate pana in momentul respectiv; 
  5. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automatizata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza pe aceasta in mod similar intr-o maniera semnificativa; 
  6. Dreptul de a va opune cu privire la prelucrarea datelor din motive legate de situatia particulara in care va aflati, atunci cand prelucrarea se intemeiaza pe interes legitim, precum si de a va opune, in orice moment, prelucrarii datelor in scopuri de marketing direct, inclusiv crearea de profiluri; 
  7. Dreptul la portabilitatea datelor, insemnand dreptul de a va primi datele cu caracter personal pe care le-ati furnizat operatorului de date intr-o forma structurata, utilizata in mod curent si care poate fi citita automat, precum si dreptul de a transfera respectivele date catre un alt operator, in cazul in care prelucrarea are la baza consimtamantul dumneavoastra sau executarea unui contract si se realizeaza prin mijloace automate; 
  8. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea de Protectie a Datelor (ANSPDCP) si dreptul de a va adresa instantelor de judecata competente. 

Drepturile de mai sus pot fi exercitate in orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, va incurajam sa adresati o solicitare in scris, datata si semnata sau in format electronic la urmatoarea adresa: Dezso-Tarazi Group SRL-D – altexpress- Splaiul Uniri 313A sau prin e-mail la info@altexpress.ro De asemenea, in cazul in care doriti sa va retrageti consimtamantul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveti posibilitatea de a utiliza optiunea „dezabonare” care este inclusa in fiecare comunicare de marketing.

  1. CONTACT 

Puteti adresa orice intrebare in legatura cu prezentul document catre Societate care poate fi contactata folosind urmatoarele detalii de contract: info@altexpress.ro

  1. MODIFICARI LA ACEASTA POLITICA 

Aceasta Politica de Confidentialitate poate suferi modificari si poate fi actualizata de catre Societate, dupa cum va fi necesar. Societatea va va notifica cu privire la orice modificari materiale sau substantiale ale acestei Politici de Confidentialitate si se va asigura ca respectiva notificare este efectuata intr-o maniera care asigura luarea acestora la cunostinta de catre dumneavoastra, spre exemplu ferestre pop-up care apar atunci cand accesati site-ul.

Coșul Tau
Coşul tau este gol.