Servicii complete de Efulfillment

Ai un magazin online și cauți servicii complete de efulfillment? Te ajutăm noi cu depozitarea, preluarea comenzilor, facturarea, împachetarea, livrarea şi administrarea magazinului tău online!

Cum funcționează?

Economisește timp și bani prin servicii complete de efulfillment de la Altexpress

Produsele tale ajung rapid și fără bătăi de cap la ușa clienților. Prin serviciile de efulfillment depozităm produsele în siguranță, pregătim coletele și documentația și le transmitem curierului rapid, pentru ca tu să uiți de grijile livrării și să te concentrezi mai mult pe dezvoltarea afacerii tale.

0
expediții reușite
0
clienți fericiți
0
țări din toată lumea

Ce spun clienții noștri?

“Am fost impresionata de profesionalismul Altexpress, flexibilitatea si deschiderea lor. Flexibilitatea este foarte importanta pentru afacerea mea si AltExpress a fost cea mai buna alegere pentru serviciul de curierat.”

Alice Botnarenco, ALISIA ENCO
Servicii extraordinare. Maher depune eforturi suplimentare pentru a oferi servicii profesionale si o experienta nemaipomenita. Alt Express ofera tarife foarte bune pentru transportul international.

Colaboram de aproape un an de zile si va recomand calduros firma Altexpress pentru a va furniza orice serviciu de livrare de care compania dvs are nevoie.

Alina Oprea, Senia.ro

Încearcă servicii complete de efulfillment de la Altexpress

Tu te concentrezi pe crearea și vânzarea produselor, iar noi de ocupăm de restul!