Trimite colete Anglia celor dragi în doar câteva minute

Venim în întâmpinarea nevoilor tale cu serviciul de trimitere colete Anglia rapid și la preț competitiv pentru că știm că Marea Britanie se află printre țările foarte populare printre clienții noștri și ne dorim să-ți oferim curierat rapid fără bătăi de cap.

Rapid 1-2 zile lucratoare
Economic 5-6 zile lucratoare

De ce sa transporti cu noi?

 • Coletul se va ridica de la adresa expeditorului si se va livra la adresa destinatarului.

 • Beneficiezi de asistenta noastra pe durata transportului.

 • Îți oferim prețuri reduse și competitive

 • Poți alege între tip de transport Economic sau Rapid

 • Comanda o vei efectua în câteva minute datorită platformei interactive

 • Poti urmari coletul pe toata durata transportului.

Trebuie să mai știi că:

În cazul în care coletul este urgent, poți opta pentru serviciul Rapid cu livrare în 1-2 zile lucrătoare, pe cale aeriană. Dacă ești însă limitat de buget, alege livrarea pe cale rutieră în 5-6 zile lucrătoare, prin serviciul Economic. Totodată, după ce ai plasat comanda în doar câteva minute, poți sta liniștit. Prin serviciul de tracking online, poți urmări pachetul pe toată durata transportului iar dacă ai nevoie de mai multe informații, ne poți lăsa un mesaj folosind panoul de chat din dreapta sau ne poți contacta pe email sau telefon folosind datele din secțiunea “Contact”.

Un alt aspect foarte important atunci când trimiți colete în Anglia îl reprezintă adresa livrării și mai exact codul poștal. Nu uita să te asiguri că l-ai introdus corect înainte să plasezi comanda. De asemenea, pentru că Anglia deține o rețea mare de puncte de livrare fixe, în cazul în care nimeni nu este disponibil la adresă pentru a primi coletul, curierii vor lasă coletul la cel mai apropiat punct iar destinatarul îl poate ridica atunci când îi permite programul. Așadar, în cazul în care coletul nu a ajuns la destinatar îi poți recomanda să verifice și la punctele fixe din proximitate.

În plus, prin intermediul AltExpress, poți trimite colete din România către Anglia dar și din Anglia către România.

“Curierat rapid fără bătăi de cap” este deviza noastră și de aceea ne dorim să-ți ușurăm procesul de comanda a serviciului de colete Anglia așa că tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de transport dorit și să adaugi în coș categoria corespunzătoare greutății coletului tău.

Alege tipul de transport dorit!

RAPID 1-2 ZILE LUCRATOARE
ECONOMIC 5-6 ZILE LUCRATOARE

Altii despre noi

    Recomand cu incredere! Mi-au livrat fara probleme colete in Anglia si Germania. Operatorii sunt foarte amabili si cu siguranta voi reveni cu alte comenzi.

  thumb Olguta Daniela Stancu
  18/04/17

    Excellent, professional and reliable service with competitive rates!

  thumb Sabrina Colella
  02/02/17

    Profesionisti
  Mi-a placut transparenta si validitatea informatiilor
  Multumesc

  thumb Naclad Costin
  17/01/17

Cum functioneaza?

Alege tipul de transport dorit!

Rapid 1-2 zile lucratoare
Economic 5-6 zile lucratoare

Parterneri