Toamna aduce vești bune în comunitatea AltExpress! Acum, mai mult ca niciodată ai nevoie de un curier rapid și fără prea mari bătăi de cap. Știm că urmează o perioadă încărcată de colete pline de cadouri, comenzi utile și documente importante, cu Black Friday-ul care ne-a vizitat și Moșuleții simpatici care premiază persoanele dragi și copiii cuminți. La fel ca tine și noi ne dorim să acorzi atenție maximă comenzilor tale și nu aspectelor logistice, așadar, ne-am pus repede pe treabă și am pregătit pentru tine 3 pachete care să vină în ajutorul tău atunci când ai nevoie de un curier rapid și fără bătăi de cap!

Fie că este vorba despre transport rapid sau economic, livrări naționale sau internaționale și chiar paleți, cu ajutorul pachetelor noastre beneficiezi nu doar de curierat la standarde internaționale ci și de o serie de avantaje competitive! Despre ce este vorba, afli din rândurile de mai jos.

3 pachete speciale atunci când ai nevoie de un curier rapid și fără bătăi de cap

Nu mai zăbovim mult și vă prezentăm pachetele Basic, Business și Premium ce aduc discount-uri de până la 20% la comenzi și asigurări ale transportului.  

Basic, de exemplu, vine cu 5% discount la servicii de curierat Rapid și Internațional, cu 10% discount la livrarea coletelor de tip Economic și Europa și îți asigură de până la 2 ori valoarea transportului*.

Business, nu se lasă mai prejos, și vine cu 10% discount la servicii de curierat Rapid și Internațional, 15% discount la livrarea coletelor de tip Economic și Europa și îți asigură de până la 3 ori valoarea transportului*.

Premium, se detașează complet și aduce 20% discount la servicii de curierat Rapid și Internațional, 20% discount la livrarea coletelor de tip Economic și Europa și îți asigură de până la 5 ori valoarea transportului*.

Scurtă paranteză despre asigurarea coletelor, despre care poți citi și în Termeni și Condiții, pentru transportul normal îți oferim o asigurare de 20 euro/expediere. Însă, poți opta pentru a achita 50 RON în plus ce acoperă de 5 ori asigurarea de transport maritim / până la 500 euro în funcție de valoarea facturii (Economic EU și Național) sau 75 RON în plus ce acoperă până la 1000 euro în funcție de valoarea facturii (Rapid & Economic Internațional Non-EU)

Sună interesant? Ce-i de făcut ca să poți beneficia de pachetele speciale

Nimic diferit. Intri aici  și alegi pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Mai trebuie să știi și că vei plăti  anual, în funcție de pachetul ales, o taxă cuprinsă între 50 și 250 RON.

De ce să ne alegi pe noi?

Iată 6 motive pentru care noi putem fi alegerea ta numărul 1 atunci când îți dorești un curier rapid și fără bătăi de cap:

  • Sistem door-to-door: Coletul va fi ridicat de la adresa expeditorului și se va livra la adresa destinatarului
  • Echipă dedicată: Beneficiezi de asistența noastră pe durata transportului
  • Stai liniștit: Poți urmări coletul pe toată durata transportului
  • Raport calitate-preț excelent: Îți oferim prețuri reduse și competitive
  • Oferte personalizate: Poți alege între tipul de transport Economic, Rapid sau poți cere o ofertă dedicată
  • Rapiditate: Comanda o vei efectua în câteva minute datorită platformei interactive

Nu mai sta pe gânduri, uită de grijile provocate de alți curieri, acum ai o echipa dedicată care își dorește ca tu să livrezi comenzile rapid și fără bătăi de cap. Profită de pachetele speciale acum! Dacă ți s-a părut util acest articol, nu uita să-l împărtășești și cu prietenii tăi.

“Curierat rapid fără bătăi de cap” este deviza noastră și de aceea ne dorim să-ți ușurăm procesul de comanda a serviciilor de curierat rapid, național și internațional, așa că tot ce trebuie să faci este să alegi tipul de transport dorit sau pachetul potrivit și să adaugi în coș categoria corespunzătoare greutății coletului tău. Te-ai uitat pe platformă și nu ai găsit ceea ce doreai? Trimite-ne un mail și noi vom veni în întâmpinarea ta cu o soluție personalizată!